/ foto: lazar ružić
09/07/2022 u 14:57 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević čestitao Kurban Bajram

Knežević ukazuje na odlike Kurban Bajrama kao porodične slave, na koju se pozivaju najbliži, rođaci i prijatelji

Predsjednik DNP-a, Milan Knežević najsrdačnije čestita Kurban Bajram reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifatu ef. Fejziću, i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

- Kurban Bajram predstavlja jedan od najvećih vjerskih datuma na našem tlu, koji poziva na skladan suživot svih vjera, nacija i kultura u zajedničkoj nam kući, Crnoj Gori.Uz osjećaj poštovanja prema prazniku, koji vjernici Islama slave u cijelom svijetu, Knežević svima njima želi dobro zdravlje, porodičnu i svaku drugu sreću, i ističe miroljubive poruke Kurban Bajrama, uz poziv na dobru volju i svepraštanje po pravilima Šerijata- navodi se u saopštenju.

          Knežević i ovog puta ukazuje na odlike Kurban Bajrama kao porodične slave, na koju se pozivaju najbliži, rođaci i prijatelji, uz darove onih koji imaju više onima koji imaju manje, a sve u atmosferi duhovne harmonije i buđenja nade u bolje sjutra.

- I ove godine, toliko bremenite svjetskim političkim i društvenim problemima, Knežević ističe da se Crna Gora pred čitavim svijetom može podičiti bogatstvom vjerskih i kulturnih različitosti, kao vječnim temeljem mirnog suživota ove zemlje, uz pečat multikonfesionalnog sklada, čime se vjere nadopunjuju i afirmišu kroz univerzalne vrijednosti, kroz nadu u bolje sjutra za Crnu Goru i sve njene građane- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:57