Zdenka Popović / - FOTO: SKUPšTINA CRNE GORE
30/03/2024 u 13:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Popović: Uskrs je vrijeme da obnovimo svoju vjeru i nadu

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović čestitala je nadbiskupu Barskom monsinjoru Roku Ðonlešaju, kao i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovijesti Uskrs.

- U ime Skupštine Crne Gore i svoje lično ime, nadbiskupu Barskom monsinjoru Roku Ðonlešaju, kao i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovijesti najsrdačnije čestitam Uskrs. Uskrs je vrijeme da se duboko zagledamo u naše srce i dušu te da obnovimo svoju vjeru i nadu u svjetlost koju nosi Hristovo uskrsnuće. Uskrs je prilika da se prisjetimo vrijednosti ljubavi, solidarnosti i zajedništva koje karakterišu crnogorsko građansko društvo - navodi Popović.

Dodaje da u ovom vremenu izazova i promjena, neka nam Uskrs bude podsjetnik da nikada ne smijemo izgubiti vjeru u bolje sjutra.

- Neka nam vjera u Boga i međusobna podrška budu temelji na kojima gradimo našu budućnost, obogaćenu razumijevanjem i poštovanjem prema svakom čovjeku.Neka Uskrs donese obilje mira, radosti i blagoslova u vaše domove. Želim vam da ga provedete u društvu voljenih osoba, okruženi ljubavlju i toplinom“ - zaključuje Popović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 23:25