14/06/2023 u 17:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Tri pitanja za"... Maksima Vučinića

Vučinić ističe da su imali opstrukciju kontrole rada privatizacije bolnice u Meljinama i Telekoma i naglašava da su sve su to privatizacije koje prate određene afere

Predsjednik Radničke parije Maksim Vučinić kazao je u emisiji "Tri pitanja za " portala Dan/Web TV Dan da je godinu dana pokušavao da održi sjednicu o kontroli privatizacije hotela Avala, ali kako dodaje, imao je opstrukciju.

- Problem je taj što je komisija na paritetnom nivou, nema većinu parlamentarna opozicija, tako da sve sjednice koje smo imali morali smo da imamo koncenzus, da bi dobili kvorum za rad i odlučivanje. Međutim kada je na dnevni red došla sjednica o kontroli privatizacije hotela Avala imali smo par sjednica gdje je vršena direktna opstrukcija, a kada više nisu imali izlaza poslanici DPS-a, Liberalne partije i poslanik Nimanbegu, nije dat kvorum da se održi sjednica gdje bi se radila ta kontrola - kazao je Vučinić.

Ističe da su imali opstrukciju kontrole rada privatizacije bolnice u Meljinama i Telekoma i naglašava da su sve su to privatizacije koje prate određene afere.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:15