/ -
11/06/2022 u 11:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Погледајте преглед вијести: Подгорицом из дана у дан

Погледајте прилог шта грађани мисле о енормном поскупљењу намирница, а помоћ надлежних домаћинствима изостаје. Да ли ће бити продужени мандати одборницима, размишља ли Град о промјени локације за нову асфалтну базу, зашто не чистимо жваке са тротоара. "Дан" на школским свечаностима и додјели "Луча" ...

Вашој пажњи препоручујемо преглед дешавања у Главном граду минуле седмице из угла редакције Подгорицом. У нашем избору вијести погледајте прилог о повећању цијена намирница и да ли домаћинствима стиже помоћ надлежних органа. Ту је информација како ће изгледати нови парк код Средње мјешовите школе "25. мај" у Тузима. Преносимо вам став Тање Стајовић, предсједнице Општине у оквиру Главног града- Голубовци, која тврди да ће мандати одборницима у садашњем сазиву бити продужени и да ће припремити изборе, али и став Данила Шарановића, посланика Демократа, који тврди да мандати одборницима не могу бити продужени.

У нашем прегледу погледајте у којим терминима дјеца могу љетовати у одмаралишту на Веруши, али и колико новца предузеће Тржнице и пијаце потражују од закупаца по основу неплаћања закупа тезги и пословних простора. Екипа "Дана" присуствовала је и свечаностима у основним школама гдје су најбољим полуматурантима подијељене дипломе "Луче", а доносимо вам и прилог са грађанима због чега се не чисте жваке са тротоара. Ту је и информација колико је кривичних пријава, од почетка године, поднијело предузеће Водовод и канализација против грађана који су се нелегално прикључили на водоводну мрежу, те да ли се очекују рестрикције воде. У нашем прегледу погледајте прилог како се становници Улице Сава Лубарде у Старој вароши сналазе у раскопаној саобраћајници чија је санација почела прије годину дана, а погледајте и шта о кукастим крстовима који су се појавили на неколико прозора ОШ "Радојица Перовић" мисли Снежана Дакић Томановић, директорица школе.

Ту је и информација да Главни град размишља о промјени локације за нову асфалтну базу и шта о томе мисле становници насеља Цијевна гдје она требала бити монтирана. У нашем прегледу погледајте колико износи донација производње асфалта коју је Бемакс донирао предузећу Путеви, али и шта је договорила делегација Главног града на челу са градоначелником Иваном Вуковићем током посјете граду Софији. Погледајте и на који начин грађани могу изнајмљивати електричне тротинете и бицикла кроз пилот пројекат Туристичке организације и више градских служби.

Гледајте Подгорицом из дана у дан, а више вијести потражите у Дневним новинама "Дан".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:53