/ -
14/01/2023 u 11:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog kako bi građani proјektovali raskrsnicu kod Vezirovog mosta, zašto i dalje nema transfera fotelja u gradskoј upravi, kada će useljenje zgrade Gradskog pozorišta, zbog čega јe Smokovac ostao bez autobusa te koliko podgorička gradska preduzeća ispunjavaјu obaveze u Zeti

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog koliko će januarski računi za utrošenu vodu biti niži po novom cjenovniku preduzeća Vodovod i kanalizacija, ali i prilog kako bi građani proјektovali raskrsnicu kod Vezirovog mosta. Tu je i informacija gdje je otvoren još jedan književni kutak, te kada će se na ulicama Podgorice pojaviti pokretna biblioteka - Bibliobus. Donosimo vam prilog kada će nova zgrada Gradskog pozorišta otvoriti vrata za posjetioce te šta o tome misli Stevan Korpivica, direktor ustanove.

Pogledajte i prilog na koliko lokacija su postavljeni stolovi za tekbol. Tu je i prilog zbog čega još nema transfera fotelja u gradskoј upravi, te koje su političke partije najavile podršku za ponovno izglasavanje izmijenjenog Zakona o lokalnoj samoupravi koji je predsjednik države Milo Đukanović vratio poslanicima na ponovno odlučivanje. Pogledajte prilog i da li je Đorđe Suhih, predsjednik Skupštine Glavnog grada u sazivu od 2018.- 2022. godine, spremio kabinet za primopredaju nasljedniku, te šta misli o uvođenju odbora povjerenika kao rješenju za izlazak iz političke krize.

Donosimo vam i informaciju koliko je potpisa građana prikupljeno za dogradnju Osnovne škole "Pavle Rovinski", ali i kako se stanovnici Smokovca snalaze od kada im je ukinuto autobusko stajalište u naselju. Pogledajte i prilog koliko će preduzeće Putevi dobiti novca za sanaciju i održavanje puteva, šta će Sportski objekti u ovoj godini preduzeti da bi smanjili troškove na kupalištima, koliko će novca Zelenilo izdvojiti za zarade, da li su planirana zapošljavanja u Parking servisu, te koliki je dug Vodovoda.

Da li i koliko preduzeća Glavnog grada poštuju obaveze prema Zeti pitali smo stanovnike nove opštine. Pogledajte i prilog zbog čega je Opština Tuzi od Vlade pozajmila 800.000 eura, te koliko je birača upisano u birački spisak za predstojeće lokalne izbore u Tuzima koji su zakazani za 5. mart.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:43