/ -
21/01/2023 u 11:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte kako izgleda unutrašnjost ponora u Kraljevom parku čiji snimak je objavio gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, te šta o podršci Vlade Crne Gore kaže Mihailo Asanović, predsjednik Opštine Zeta

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte zbog čega već duže vvrijeme ne radi fontana na bulevaru Džordža Vašingtona koju je Glavni grad nakon primjene propisa restitucije platio čak 1,4 miliona eura, te šta o tome misle sugrađani. Donosimo i priču šta Savjet matičara traži od nadležnih i zbog čega, ali i šta o podršci Vlade misli Mihailo Asanović, predsjednik Opštine Zeta. 

O raspletu političke situacije za "Dan" su govorili Branka Bošnjak, potpredsjednika Skupštine Crne Gore, i Jelena Borovinić Bojović, nosilac liste okupljene oko Demokratskog fronta na lokalnim izborima održanim 23. oktobra. O ljubavi DPS-a prema vlasti govorio je Vladimir Vujović, sekretar Izborne komisije Glavnog grada koji rasplet političke situacije očekuje krajem januara, odnosno početkom februara.

Tu je i priča o drugoj fazi katastra zelenih površina koju je završio Glavni grad, ali i informacije šta sve za ovu godinu planiraju Dječji savez, Čistoća, Tržnice i pijace. Direktorica RC "1. jun" Maja Kalezić govori o neophodnim didaktičkim materijalima i knjigama.

Govorimo i o izborima u susjednoj opštini gdje je Opštinska izborna komisija Tuzi utvrdila izborni kalendar za sprovođenje radnji za lokalne izbore 5. marta. U Tuzima je raspisan i javni oglas za dodjelu linija za javni prevoz putnika u gradskom i prigradskom linijskom saobraćaju.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:49