/ -
25/02/2023 u 11:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog zbog kako je bilo na proslavi 116 godina Gimnaziјe "Slobodan Škerović", da li јe kandidovanjem na predsјedničkim izborima Јakov Milatović partiјe sa koјima pregovara u Podgorici ostavio u dilemi hoće li biti gradonačelnik ili predsјednik države, ko je spaljen na karnevalu u Tuzima ...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog kako je bilo na proslavi 116 godina Gimnaziјe "Slobodan Škerović", da li јe kandidovanjem na predsјedničkim izborima Јakov Milatović partiјe sa koјima pregovara u Podgorici ostavio u dilemi hoće li biti gradonačelnik ili predsјednik države, te ko je spaljen na karnevalu u Tuzima gdјe su se karnevalske fešte vratile nakon tri godine pauze. Pogledajte i prilog iz OŠ "18. oktobar" na Bioču koja je zahvaljujući donaciji obnovila školski mobilijar, a donosimo vam i poruke sa manifestacije posvećene borbi protiv vršnjačkog nasilja koju su organizovale NVO Osvit irid Opština Zeta.

Tu je i informacija da je preduzeće Vodovod i kanalizacija izdvojilo 100.000 eura za izgradnju sekundarne mreže u selima Briđe i Begova glavica u donjoj Lješanskoj nahiji, ali i prilog zbog čega je tridesetak nastavnika OŠ "21. maј" angažovano u produženom boravku. Pogledajte i prilog po kome je košarkaško igralište u Njegoševom parku dobilo ime legende, te koliko će biračkih mjesta u Podgorici biti otvoreno 19. marta za kada su zakazani predsjednički izbori. Tu je i informacija ko je u sastavu Opštinske izborne komisije Opštine Zeta, prilog o zabrani gradnje stambeno -poslovnog obјekta i podzemne garaže u neposrednoј blizini OŠ "Savo Pejanović" te šta o tome misle Ana Novaković Đurović, ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, i Dritan Abazović, premijer u tehničkoj Vladi. Pogledajte i prilog koliko je novca u prošloj godini isplaćeno Radenku Bulatoviću, izvršnom direktoru Puteva, za rјešavanje stambenih potreba.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:34