/ -
04/03/2023 u 11:05 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Ovo je jubilarna emisija, tačno godinu dana od kada i na ovaj način informišemo građane o dešavanjima u Podgorici, te opštinama Zeta i Tuzi. Za našu redakciju je 2023. godina, inače, godina jubileja, a najvažniji je 25 godina postojanja "Dana"

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte koji su dalji koraci nakon kompletiranja sastava Ustavnog suda i kada se očekuje odluka na izborne žalbe i proglašenje rezultata izbora održanih u Podgorici prije više od četiri mjeseca. Ekipa "Dana" bila je i na otvaranju fabrike za preradu voća i povrća na Kućama Rakića, a razgovarali smo i sa porodicama iz naselja na Ćemovskom polju koje su ostale bez puta do kuća nakon što je bulevar ka Tuzima presekao njihov makadamski put. Tu je i informacija o prvom budžetu Opštine Zeta, ali i priča o humanitarnom bazaru u Kučima.

Donosimo i priču o protestu stanovnika Kuča koji je zakazan za 6. mart, a pogledajte i kako je bilo na odboru za društvene djelatnosti Opštine Zeta na kojem je govoreno o raspodjeli novca sportskim klubovima za prošlu godinu.

Tu je i informacija koga je predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj predložio za počasnog građanina, ali i ko je v.d. direktora KIC-a "Budo Tomović" nakon što je Snežani Burzan Vuksanović istekao mandat. Volonteri SMŠ "25. maj" organizovali su humanitarnu akciju za pomoć Turskoj i Siriji, dok su mališani vrtića "Đina Vrbica" razgovarali sa doktorkom Hitne pomoći Edinom Kačar o zdravlju.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:08