Andrijana Dabanović / -
13/05/2023 u 11:01 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte kako je bilo na sjednici Skupštine Glavnog grada i koliko je gradskih preduzeća dobilo odbore direktora, a koliko ustanova savjete, te šta im je poručila gradonačelnica Podgorice Olivera Injac

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte zbog čega je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac povukla iz skupštinske procedure predlog o izmjeni odluke o osnivanju Radio televizije Podgorica i šta su na to rekli odbornici DPS-a u Skupštini Glavnog grada. Naša ekipa razgovarala je sa stanovnicima Starog aerodroma o opasnoj raskrsnici gdje se ukršta Zmaj Jovina sa Ulicom Josipa Broza Tita.

Direktorica JPU "Ljubica Popović" Vesna Nikolić govori o novitetima koje uvodu u svim vaspitnim jedinicama od naredne školske godine, a tu je i informacija kada počinje upis mališana u vrtićima JPU "Đina Vrbica". Donosimo i priču ko će preuzeti otplatu dijela kredita preduzeća Vodovod, a čućete i šta poljoprivrednici iz Zete misle o mjerama podrške.

Bili smo i na proslavi Dana škole OŠ "Vlado Milić", a uživo pratimo i polumature i mature podgoričkih škola koje objavljujemo na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Dana". Pogledajte šta je sve pripremila Opština Tuzi povodom "Godine džublete", a saznaćete i koliko koštaju trešnje na zelenim pijacama.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:27