/ -
20/05/2023 u 11:01 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte šta je za "Dan" rekla Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupštine Glavnog grada, o tome kada će gradski parlament dobiti novog sekretara

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte koliko je vozača kaznila Komunalna ispekcija zbog nepropisnog parkiranja i koliki je novčani iznos u pitanju. Naša ekipa posjetila je naselja Vranj, Vladne, Dušići i Ljekovići čiji mještani od oktobra prošle godine nemaju javni prevoz. Odbornici Demokratskog fronta i Prave Crne Gore predali Skupštini Opštine Zeta Deklaraciju o poništenju i nepriznavanju odluke o proznanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i Metohije. "Dan" je bio i u "Suncokrilima" na proslavi 64 godine postojanja JPU "Ljubica Popović".

Razgovarali smo i sa mještanima Stare varoši o namjeri Glavnog grada da ovo naselje proglase zaštićenim kulturnim dobrom. Pogledajte i oko čega se vodila polemika u gradskom parlamentu i kakve stavove imaju šef kluba odbornika Nove Mitar Šušić i zamjenik gradonačelnika Luka Rakčević o stavljanju van snage planova za dio Stare varoši i Gorice.

Pogledajte šta o stanju u saobraćaju kaže sekretar za uređenje prostora, zaštitu životne sredine i saobraćaj Opštine Zeta Milan Stanović, a tu je i priča o inicijativi roditelja za vraćanje naziva iz Javne predškolske ustanove "Majka Tereza" u Tuzima u JPU "Dječja radost".

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:13