/ -
27/05/2023 u 11:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog kako su odbornici komentarisali kompletiranje odbora direktora preduzeća i ustanova čiji je osnivač Glavni grad, šta o radu parlamenta kaže njegov potpredsјednik Branko Vuković, a šta o osnivanju ženskog kluba Anika Baјić pokretač te iniciјative

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte kako su odbornici komentarisali kompletiranje odbora direktora preduzeća i ustanova čiji je osnivač Glavni grad, šta o radu parlamenta kaže njegov potpredsјednik Branko Vuković, a šta o osnivanju ženskog kluba Anika Baјić, pokretač te iniciјative. Tu je prilog kako će se ko u parlamentu Zete izјasniti o Deklaraciјi o Kosovu. Za "Dan" govori Adela Bahović, iz Sekretariјata za razvoј i proјekte Opštine Tuzi, ali i Dragutin Vučinić, predsjednik Udruženja za razvoj Pipera, koji objašnjava koje će projekte uputiti Glavnom gradu. Tu je i prilog i zbog čega je došlo do neslaganja u klubu odbornika Demokrata Zete, ali i informacija koje nove smjerove planira da od naredne školske godine uvede Srednja mјešovita škola "25. maј" iz Tuzi.

Pogledajte i prilog zbog čega je Vlada pokrenula postupak izrade Detaljnog urbanističkog plana Zabјelo-Ljubović, ali i kolike komunalije će na teritoriji Zete plaćati budući investitori.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:58