Andrijana Dabanović / -
28/10/2023 u 10:16 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Ekipa "Dana" prisustvovala je i manifestaciji "Dan zetskih kolača i priganica", a donosimo i priču zbog čega se nije došlo do rasprave na sjednici Skupštine opštine Zeta

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte akcente iz intervjua koji je za "Dan" dala gradonačelnica Podgorice Olivera Injac, koja je saopštila niz detalja koji se tiču vizije razvoja grada ali i koliko su institucije grada zapuštene. U prilogu možete pogledati i ekskluzivne snimke stanja arhiva Grada. Tu je i prilog sa sjednice Skupštine opštine Tuzi, kao i informacija zbog čega će budžet Opštine biti manji. Donosimo i informaciju zbog čega će preduzeće Vodovod morati da raspiše novi tender za izvođača radova za gradnju 500 metara kolektorske mreže u Botunu, ali i ko je zamijenio dosadašnju direktoricu OŠ "Oktoih" Tanju Leković.

O adaptaciji prostora Glavnog grada u zadružnom domu u Donjoj Gorici govore Slađana Anđušić, v.d. sekretara za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom i Vesna Nikolić, direktorica JPU "Ljubica Popović".

Pogledajte i šta je rekla Jasna Gajević, v.d. direktorice Agencije za upravljanje zaštićenim područjima Glavnog grada o oakciji na Gorici, koga je predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović predložila za kandidata za Nagradu "19. decembar", kao i koji je predlog stigao na adresu Savjeta za davanje predloga naziva naselja, ulica trgova. Tu su i cijene voća sa pijace u Gintašu.

 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:48