/ -
25/11/2023 u 11:03 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge koliko je Glavni grad godišnje gubio novca zbog manipulaciјa sa ugosteljskim otvorenim baštama, ko je novi direktor Plodova i kakav nemar јe zatekao u preduzeću nakon dolaska na funkciјu, zbog čega je Marina Medoјević podniјela ostavku na funkciјu v.d. sekretara za sociјalno staranje

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog koliko je Podgorica godišnje gubila novca zbog manipulacija sa ugostiteljskim otvorenim baštama i šta o tome misli Branko Kovačević, v.d. direktora Uprave za inspekcijske poslove, tu je i prilog ko je novi direktor Plodova i kakav je nemar u preduzeću zatekao po preuzemanju funkcije, ali i prilog zbog čega je Marina Medojević podnijela neopozivu ostavku na funkciji v.d. sekretara za socijalno staranje. Pogledajte i koliko je novca nacrtom budžeta Glavnog grada za narednu godinu opredijeljeno za socijalu, a tu je i objašnjenje Balše Špadijera, v.d. sekretara za finansije, zbog čega su izdaci za plate administracije za dviјe godine porasli na preko 8 miliona. Donosimo informaciju zbog čega je stala gradnja mosta preko Širalije na putu Drezga-Đurkovići, u Piperima, zatim prilog da je završen mural Ljiljani Kontić u Ulici Svetozara Markovića, a tu je i prilog sa samita Globalnog parlamenta gradonačelnika 2023. godine na kojem je učestvovala i Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

Pogledajte prilog na koji način će Deponija nastojati da riješi problem otpadnih guma, ko su u konačnom kandidati za članove Savjeta RTV Podgorica. Donosimo i prilog koliki je budžet Opštine Zeta u narednoj godini, ali i informaciju ko nije podržao inicijativu kluba odbornika Zeta za smjenu Aleksandra Markovića, potpredsjednika Opštine Zeta. Tu je i prilog zbog čega ove godine u gradu neće biti novogodišnjeg velikog vatrometa i šta o tome kaže Luka Rakčević, zamјenik gradonačelnice Podgorice.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 10:53