Andrijana Dabanović / -
02/12/2023 u 11:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Donosimo priču sa posebne sjednice gradskog parlamenta na kojoj je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac saopštila da Specijalno državno tužilaštvo izviđa dokumentaciju prethodne gradske uprave vezanu za biznis zone

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte šta kažu građani, a šta struka, o pješakom prelazu po sredini Ulice 13. jula, na mjestu gdje se odvaja krak ka dvorišnom dijelu ulice i Ulice Baja Pivljanina. Izabran je i novi predsjednik Opštine Tuzi Lindon Đeljaj koji je zamijenio Nika Đeljošaja, koji je sada funkcioner Vlade.

Pogledajte i šta kažu građani o novoj Odluci o kućnom redu u stambenim zgradama po kojoj je sada i vikendom zabranjeno glasno pjevanje, galama ii buka mašina. Pogledajte šta će Zdravko Blečić, v.d. komandira Službe zaštite i spasavanja, predložiti da se nađe u nacrtu ove odluke, kao i šta je inicirala predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović. Donosimo i informaciju koliko je novca izdvojeno za gradnju kružnog toka na raskrsnici bulevara svetog Petra Cetinjskog i Džordža Vašingtona.

Tu je i informacija da će još na 526 parking mjesta početi naplata parkiranja. Vesko Rašović, odbornik DNP-a u SO Zeta, govori o gradnji kapele u naselju Cijevna, a donosimo i priču koji su predlozi pristigli za kandidate za dodjelu Nagrade „19. decembar”.

U emisiji govorimo i o uklanjanju biciklističkih traka sa kolovoza i donosimo informaciju kada će biti građene biciklističke staze, te šta o tome misli biciklista Dejan Tofčević iz NVO Biciklo.me.

 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 03:22