/ -
20/01/2024 u 11:01 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Mještani Stijene u Piperima od rastinja očistili su put od Drezge do uzvišenja Grudica u isčekivanju putara da konačno obnove uništeni asfalt

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte šta je Glavnom gradu alternativa za izbrisane biciklističke trake sa saobraćajnica, a o tome govori Ninoslav Kaluđerović, v.d. sekretara za saobraćaj. Sekretar za komunalne poslove Andrija Babović govori o provjeri svih saglasnosti skupštine etažnih vlasnika za postavljanje ugostiteljskih bašt i reklama.

Za "Dan" govori Duška Mačić, glavna gradska arhitektica koja kaže da nije bitno da li će lokalne prostorne planove donositi resorno ministarstvo ili lokalne samouprave, već da to čine planeri dorasli tom poslu. Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević zatražio od premijera Milojka Spajića da preuzme vođenje pregovora oko razgraničenja Glavnog grada sa Zetom.

Donosimo i priču o "divljim" auto-placevima duž Bulevara Josipa Broza gdje je Komunalna policija ostavila upozorenja da vlasnici uklone vozila jer im slijede kazne. O toj akciji govori Darko Papić, zamjenik gradonačelnika Komunalne policije.

O sistematizaciji radnih mjesta u Putevima govorio je Radoš Zečević, direktor preduzeća. Da će gradnja škole na Karabuškom polju početi naredne godine saopštio je Spasoje Ostojić, iz Ministarstva prosvjete, a predsjednik Opštine Tuzi Lindon Đeljaj saopštio je šta su oni sve uradili kada je u pitanju taj projekat.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 21:40