/ -
10/02/2024 u 11:03 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge zbog čega јe bivši komandir Službe zaštite i spašavanja Goran Јanković priјavljen SDT-u, kako јe bilo na proslavi Dana Opštine Zeta, kada će biti završena rekonstrukciјa Ulice Špira Mugoše ...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog zbog čega su protiv Gorana Jankovića, bivšeg komandira Službe zaštite i spašavanja, krivičnu prijavu Specijalnom državnom tužilaštvu predale Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice, i Slađana Anđušić, v.d. sekretarke za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom. Tu je i prilog sa proslave Dana Opštine Zeta, a donosimo i informaciju ko će zamijeniti Vuksana Vuksanovića, bivšeg glavnog administratora, koji je napustio Glavni grad. Pogledajte i prilog sa dodjele kombi vozila za prevoz đaka koje je, u vidu donacije, Ministarstvu prosvjete, nauke i inovacija donirao Glavni grad.  

V.d. sekretara za komunalne poslove Andrija Babović objašnjava kako će privrednici ubuduće plaćati reklame, a donosimo vam i priču iz Ulice Špira Mugoše u Staroj varoši gdje je u toku rekonstrukcija. 

Ne propustite da pogledate segmente iz našeg video - priloga o mostovima na Morači, od Smokovca do Vukovaca.   

 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 04:00