Nataša Spaić  / -
24/02/2024 u 11:10 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge zbog čega Služba zaštite i spašavanja nema ronilački tim, zbog čega su Podgorica i Zeta sve bliže arbitraži, kako je bilo na proslavi 117 godina Gimnazije "Slobodan Škerović", kakve će posledice po vodovodna preduzeća imati izmijenjeni Granski kolektivni ugovor

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog zbog čega Služba zaštite i spašavanja nema ronilački tim iako su dva pripadnika obučena za ronjenje. O tome govore Zdravko Blečić, v.d. komandir Službe zaštite i spašavanja, Goran Janković, bivši komandir. Pogledajte priloge zbog čega su Podgorica i Zeta sve bliže arbitraži, kako je bilo na proslavi 117 godina Gimnazije "Slobodan Škerović", ali i kakve posledice će Granski kolektivni ugovor imati po vodovodna preduzeća.

Tu je informacija na koji način će Uprava za inspekciјske poslove unapriјediti rad svih organa, a posebno inspekciјski nadzor, a tu novinu za "Dan" je saopštio Branko Kovačević, v.d. direktora uprave, ali i prilog koliko je u Tuzima ostalo neuručenih poreskih rješenja na nepokretnost. Pogledajte na kojim lokacijama će biti postavljeni podzemni kontejneri na teritoriji opštine Tuzi, na koji način će vodovodnim preduzećima biti pomognuto kako bi se izbjeglo povećanje cijena vode u slučaju da na snazi ostane izmijenjeni Granski kolektivni ugovor.

Donosimo i priloge iz naselja Šušunja čiji stanovnici dviјe godine čekaјu da se na glavnom putu kroz naselje postave "ležeći policaјci", ali i iz Ulice Blaža Jovanovića u Bloku pet u kojem je polomljen usporivač brzine. O novitetima u preduzeću za "Dan" je govorio Predrag Šćepanović, direktor Komunalnih usluge.

 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:03