Andrijana Dabanović / -
23/03/2024 u 11:01 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge da li se ljulja vlast u Podgorici, koliko je novca iz gradske kase isplaćeno po osnovu sudskih presuda za deset godina, te da li SO Zeta ima dva predsjednika

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog zbog čega je prekinuta sjednica Skupštine Glavnog grada i da li se zbog toga ljulja vlast u Podgorici. Donosimo prilog koliko je novca iz gradske kase isplaćeno po sudskim presudama za deset godina i šta o tome kaže Balša Špadijer, sekretar za finansijske i analizu budžeta. Pogledajte i da li Skupština Opštine Zeta sada ima dva predsjednika nakon što je Upravni sud poništio razrјešenje Luke Krstovića sa mјesta predsјednika SO Zeta. 

Tu je i prilog kako funkcionišu prvi semafori na taster i šta o tome misle građane, pogledajte i informaciju koliko će kooperanata proizvoditi krompir za čips. Ekipa "Dana" bila je na protestu mještana Kakaricke gore ispred Vlade koji je završen bez rezultata.  

Preduzeće Putevi dovršiće kružni tok na bulevaru prema Tuzima, kod Dekar pumpe i za ove radove potrošiće oko 330.000 eura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:59