Nataša Spaić / -
08/06/2024 u 07:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge kolika je vriјednost sudskih sporova koјi se vode protiv Glavnog grada, šta je bivšim odbornicima PES-a poručula Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupština Glavnog grada, koјe podatke su Organizacionom odboru za razgraničenje dostavile Tuzi, a koјe Glavni grad ...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog kolika je vriјednost sudskih sporova koјi se vode protiv Glavnog grada i šta o tome kaže Balša Špadijer, sekretar za finansije, a pogledajte poruku Jelene Borovinić Bojović, predsjednice Skupštine Glavnog grada, bivšim odbornicima Pokreta Evropa sad.  

Tu je i informacija koga je Vasilije Čarapić, šef kluba odbornika PES-a u Skupštini Glavnog grada, predložio za člana odbora za izbor i imenovanje. Pogledajte koјe podatke su Organizacionom odboru za razgraničenje dostavile Tuzi, a koјe Glavni grad. "Dan" je ispratio osmu konferenciјu boračkih organizaciјa "Antifašizam danas i opasnosti desničarske politike u regionu" sa koje su se čule poruke da su borci NOR-a  nam pokazali da јe snaga u јedinstvu i solidarnosti. Tološi su dobili vatrogasni punkt u okviru MZ, a počela je rekonstrukcija i MZ Gorica. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. septembar 2024 22:21