/ Ada Divine Awakening
12/09/2022 u 15:22 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U nedjelju akcija čišćenja ušća rijeke Bojane

Pridružite se akciji čišćenja ušća Ade Bojane, 18. septembar u podne

Na ušću rijeke Bojane u Jadransko more, na granici sa Albanijom, stvorena je deponija smeća, a zabrinjavajući nivo zagađenosti obale vidi se u videu snimljenom tokom proteklog vikenda. Uz podršku Ulcinjske rivijere i grada Ulcinja, Ada Divine Awakening festival će 18. septembra, u 12 časova, organizovati čišćenje deponije, a na ovu akciju su dobrodošli svi ljubitelji Ade Bojane. Akcijom čišćenja deponije, učesnici, organizatori i volonteri će pokazati svoju zahvalnost ovom nevjerovatnom mestu i doprinijeti njegovom očuvanju.

Zajedničko djelovanje organizatora i učesnika Ada Divine Awakening festivala, volontera, ljubitelja Ade i prirode poslaće poruku o važnosti očuvanja životne sredine i posebno Ade Bojane, koja se poslednjih par godina suočava sa nestajanjem obale i objekata na obali, a koja je mnogima višedecenijski dom. Ovom akcijom će ujedno biti obilježen i Međunarodni dan čišćenja obala, 17. septembar.

Svi koji žele da daju svoj doprinos očuvanju dragulja crnogorske obale, pozvani su da se pridruže akciji čišćenja plaže Ade Bojane u nedelju, 18. septembra, u 12 časova, na ušću Bojane. Zainteresovani se mogu prijaviti do petka, 16. septembra, do 12.00, putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili inboxa Facebook stranice i Instagram profila.

Ovogodišnje izdanje Ada Divine Awakening festivala biće održano od 13. do 18. septembra, i na jednoj od najljepših destinacija Evrope okupiće više stotina ljudi u okviru šest dana intenzivnog programa lične transformacije. Preko 40 vodećih svjetskih edukatora, koučeva, iscjelitelja i terapeuta iz oblasti partnerstva, svjesnosti, seksualnosti i ličnog razvoja pomoći će učesnicima da pronađu moć u sebi. ADA je prvi festival svesnosti i intimnosti na ovim prostorima, a ovogodišnja zvijezda vodilja učesnika je "Povrati svoju moć".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:20