Adel  / - INSTAGRAM
20/11/2023 u 13:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adel u emisiji potvrdila da se udala za Riča Pola

U humorističnoj emisiji Alana Kara diva je na pitanje voditelja da li se neko nedavno vjenčao Adel je viknula "Jesam"

Slavna pevačica Adel je potvrdila da se udala za Riča Pola, poznatog sportskog agenta sa kojim je u vezi već dvije godine.

Pričalo se da se par venčao prošle godine, a Adel je izazvala nova nagađanja kada je sportskog agenta nazvala svojim mužem.

Britanski "Dejli mejl" piše da je diva potvrdila da je u braku gostujući kod svog najboljeg prijatelja Alana Kara u Los Anđelesu.

Jedan od gostiju je potvrdio da je Adel bila u humorističnoj emisiji Alana Kara u LA i da je sjedela u publici. Alan je pitao goste da li se neko nedavno oženio ili udao, a Adel je viknula "Jesam".

- Adel je sjedela odmah iza mene sa prijateljicom. Njeno obezbjeđenje je došlo samo da joj donese grickalice - dodali su.

Prošlog mjeseca, Rič, 41, osvrnuo se na glasine o braku kada je ispričao kako su on i Adel (35) "pomagali jedno drugom" tokom njihove dvogodišnje veze.

Pojavljujući se na CBS Mornings, Rič je rekao da je Adel sjajna.

- Bila je sjajna, mislim da bi se složila da smo definitivno pomogli jedno drugom. Ja sam u dobrom prostoru, mi smo u dobrom prostoru. Ona je sjajna. Sjajna je za mene. Savršeni smo jedno za drugo - kazao je tada on.

Riča je potom voditeljka CBS-a Gejl King pitala o glasinama da su se on i Adel vjenčali.

- Možeš da kažeš šta god želiš - prije nego što je dodao da on nije "tip osobe koja stavlja svoj lični život pod budno oko medija".

Adel je u aprilu 2019. godine okončala razvod od Sajmona Konekija s kojim ima sina Endžerla.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. decembar 2023 16:49