Ilustracija / screenshot
09/03/2023 u 14:12 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Album Crvene jabuke na dvostrukom vinilu

Crvena jabuka već tradicionalno u ovo doba godine nastupa u mts Dvorani u Beogradu, a ove godine održaće čak tri koncerta, 8, 9. i 21. mart

Na Dan zaljubljenih su dupke napunili zagrebačku Arenu, a sada su razveselili publiku i za Dan žena a mnogima će naјaviti i najljepše godišnje doba, proljeće. Crvena jabuka već tradicionalno u ovo doba godine nastupa u mts Dvorani u Beogradu, a ove godine održaće čak tri koncerta, 8, 9. i 21. marta.

Prvi koncert u ovoj dvorani, jednom od popularnijih koncertnih mjesta, održali su 2018. godine, a od tada gotovo svake godine zakazuju susret s beogradskom publikom. Osim što pune sve koncertne prostore njihove pjesme redovno su među najslušanijima u regiji kad su u pitanju digitalne platforme. Svoju publiku već više od trideset i pet godina oduševljavaju brojnim hitovima, a svojom sviračkom energijom i iskrenošću stvorili su vojsku vjernih fanova. U svoj koncertni repertoar uvrstili su i nove hitove s poslednjih albuma "Nokturno", "Tvrđava" i "Neka nova jutra", poslednji studijski album koji je ovih dana objavljen i na vinilu. Posebnost ovog izdanja su dva vinila crvene boje, a svaki kupac dobiće i download code s novim pjesmama u mp3 verzijama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 21:23