Aleksandra Prijović / Instagram
08/08/2023 u 17:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Aleksandra Prijović otkrila da su joj kineske radnje omiljene

I pored velikog uspjeha, pjevačicu i dalje prati glas da je ostala skromna

Pjevačica Aleksandra Prijović svojim hitovima definitivno je obilježila ovo ljeto.

Pored brojnih zakazanih nastupa, ona je rasprodala skoro dvije Beogradske arene i vrijedno priprema koncertnu turneju na jesen. I pored velikog uspjeha, pjevačicu i dalje prati glas da je ostala skromna, te da se ne bahati i ne iskorišćava svoj status zvijezde.

Tako je Aleksandra sada iskreno progovorila o odrastanju, ali i koliko je ponosna što danas sama može sve sebi da priušti.

- Kada sam bila dijete, uvijek sam kupovala ono što sam u tom trenutku sebi mogla da priuštim. Volim što danas mogu sve sama sebi da kupim i da sebi priuštim i neke stvari koje su možda i skuplje. I to niko ne može da mi prebaci - rekla je ona.

Aleksandra je za "Kurir" otkrila i da se ne libi da kupi jefitnije stvaru, te da su joj kineske radnje omiljene.

- Imam stvari i od 100 dinara. Evo, priznaću ti sad nešto, ali najiskrenije. To znaju moji prijatelji, moje omiljene radnje su kineske. To moram da kažem. Pored svega što kupim i skuplje i jeftinije od stvari, ostala mi je posebna emocija kada su Kinezi u pitanju. Kada sam bila mala i pošto su mi roditelji bili razvedeni, uvijek sam išla kod bake i deke, ali i kod tate, i uvijek smo se nalazili na granici. I kada su deka i baka dolazili po mene, uvijek smo u "jugu" pričali šta ćemo da kupimo kod Kineza. Meni je to nekako ostalo od djetinjstva i sad kad uđem u kinesku radnju, ne znam gdje prije da gledam. Odem i tri sata ne mogu da izađem iz radnje. To je neki osjećaj... Bolje mi je kod Kineza nego u "Dioru". Brže izađem - priznala je pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 06:40