Atheist Rap / -BANER
21/08/2023 u 16:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Atheist Rap i Let 3 na četvrtom izdanju Rockstrikcije

Nezaboravan rok doživljaj održaće se 9. septembra na platou iza zgrade Crnogorske kinoteke i Muzičkog centra

Još jedno uzbudljivo izdanje muzičkog spektakla Rockstrikcija donosi nezaboravno iskustvo ljubiteljima rokenrola u Crnoj Gori. Na četvrtom izdanju Rockstrikcije koje će se održati 9. septembra na platou iza zgrade Crnogorske kinoteke i Muzičkog centra, nezaboravan rokenrol doživljaj za sve posjetioce prirediće kultni hrvatski rok sastav Let 3 i novosadska punk-rock grupa Atheist Rap.

Riječki sastav LET 3, poznat po svojim provokativnim nastupima i energičnom zvuku, vraća se na scenu u Podgoricu kako bi razmrdao publiku svojim nezaboravnim hitovima. Ovaj bend, čija karijera traje više od tri decenije, spaja inovativnost i autentičnost, ostavljajući neizbrisiv utisak na svakog ko ih sluša uživo.

Atheist Rap, zaraznim zvukom i tekstovima koji provociraju razmišljanje, donosi jedinstvenu kombinaciju punka, rocka i društvene kritike na scenu Rockstrikcije. Osnovani su davne 1989. godine u Novom Sadu, a punu afirmaciju su doživjeli već debi albumom "Maori i Crni Gonzales"(1993). Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album nalazi put i do slušalaca na prostorima u cijelom regionu a pjesma "Wartburg limuzina" ih "dovozi" na vrh svih top lista na kojima je bila emitovana.

Rockstrikcija je već dobro poznato ime među ljubiteljima rokenrola u Crnoj Gori. Ovaj serijal događaja već je ugostio sjajne izvođače: Nikolu Vranjkovića, Bjesove, Šizu, kao i talentovane predstavnike crnogorske alternativne scene: Autogeni trening, Vrpcu, Alternaivu i Punkreas. Na četvrtom izdanju Rockstrikcija ponovo dovodi dva renomirana regionalna benda i obećava nezaboravno veče ispunjeno muzikom, energijom i zajedništvom.

Događaj podržavaju Tuborg, Glavni grad Podgorica, Sekreterijat za kulturu i sport, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, CKB banka, Crnogorska kinoteka, hotel CUE, Jameson, Aqua Bianca i Restorex.

Ulaznice su u pretprodaji i mogu se kupiti online putem linka, kao i na prodajnim mjestima – Itaka Library Bar, Texas Pub i Texas Ranch Pub.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:49