/ FOTO SKRINšOT YOUTUBE: BAJAGA I INSTRUKTORI
20/10/2022 u 04:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bajaga progovorio o razvodu od supruge Emilije

Rekao je da je istina da se za njihov razvod saznalo tek nakon dvije godine

Rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga progovorio je o razvodu od supruge Emilije nakon 33 godine braka. Rekao je da je istina da se za njihov razvod saznalo tek nakon dvije godine.

"Mislim da je to nepristojno, neko voli da svi znaju o njegovom privatnom životu, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar. Mora da postoji neki trenutak koji nije svima poznat", rekao je Bajaga.

"Prezirem rijaliti i to preterano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjur i kupatilo. Šta sam juče jeo je potpuno nebitno. Ljude bi trebalo da zanima moja muzika", dodao je, prenose Nezavisne.

Bajaga se osvrnuo i na svoju unuku. Supruga Bajaginog sina rodila je jdevojčicu 27. decembra prošle godine, a ponosni roditelji su djetetu dali ime Sara.

"Ima 10 meseci i to je stvarno veliko zadovoljstvo kad vidite drugu, treću generaciju. Jedva čekam da poraste, krene da hoda, da mogu da ime sa njom u zoološki vrt, u šetnju", rekao je ponosni deda.

Inače, Bajaga je u intervjuu ovo ljeto otkrio kako ga nije iznenadilo zanimanje javnosti za njegov razvod.

"Mislim da je bilo pametno što sam uspeo dugo da zadržim tu informaciju za sebe i nije bilo velike panike. Svoj privatni život ne iznosim u javnost i bilo mi je drago i zbog dece što to nije izašlo odmah u javnost, njima je bilo lakše zbog toga", rekao je tada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 21:42