/ - FOTO> PRINTSCREEN
21/11/2023 u 15:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

BBC prekida emitovanje popularne emisije Top Gir

Odluka da se šou Top gir skine s programa donijeta je nakon eksterne istrage BBC "o zdravlju i bezbjednosti", o kojoj se britanski javni servis nije javno oglašavao

Britanski javni servis BBC objavio je danas da se popularna emisija Top Gir neće vraćati na TV "u doglednoj budućnosti", nakon što je voditelj Fredi Flintof učestvovao u automobilskoj nesreći koja je dovela do prekida produkcije posljednjeg serijala.

Bivši kapiten kriket reprezentacije Engleske Fredi Flontof koji je nakon sportske karijere postao voditelj emijsije Top Gir, prebačen je prošlog decembra u bolnicu helikopterom hitne pomoći nakon nesreće pri velikoj brzini na pisti aerodroma Dansfold Park u Sariju, koja se od 2002. godine redovno koristila u ovim zabavnim emisijama BBC-ija, prenosi londonski dnevnik Gardijan.

To nije bila njegova prva saobraćajna nesreća, jer je ranije izgubio kontrolu nad motornim triciklom pri brzini od skoro 200 kilometara na sat, tokom trke sa kolegama voditeljima Krisom Harisom i Pedijem Mekginisom.

Odluka da se šou Top gir skine s programa donijeta je nakon eksterne istrage BBC "o zdravlju i bezbjednosti", o kojoj se britanski javni servis nije javno oglašavao.

U zvaničnom saopštenju BBC je samo potvrđeno da je donijeta odluka da se do daljeg obustavi emisija Top Gir,

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:49