Dejvid Bekam / -INSTAGRAM
19/09/2023 u 17:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bekam novu tetovažu posvetio supruzi

Zajedno sa 18-godišnjim sinom Kruzom, Dejvid je ovog mjeseca napravio još jednu tetovažu

Da je Dejvid Bekam, bivši fudbaler veliki zaljubljenik u ukrašavanje tijela, jasno je kada bacite samo jedan pogled na njega, a da mu očito nije dovoljno sve što je istetovirao, dokazao je novom tetovažom koju je posvetio svojoj supruzi, Viktoriji.

Zajedno sa 18-godišnjim sinom Kruzom, Dejvid je ovog mjeseca napravio novu tetovažu, posvećenu supruzi Viktoriji. Baš kao što je i Kruz na laktu tetovirao mamin nadimak iz doba kada je žarila i palila muzičkom scenom sa grupom Spice Girls, i Bekam je odlučio da napiše "Posh" na svom tijelu.

Fudbalska legenda nadimak svoje supruge stavio je ni manje ni više nego na srednji prst lijeve ruke, gdje se "pridružila" ostalim tetovažama, među ostalim one pauka napravljene na zglobu srednjeg prsta. Tetoviranje je zapravo bilo "zbližavanje" oca i sina, budući da je tog istog dana Kruz u istom salonu za tetoviranje, na nozi istetovirao anđela.

Dejvid na svom tijelu ima više od 60 tetovaža, a ViKtoriji je posvetio nekoliko od njih - od njenog imena pa do njene ilustracije u donjem vešu, koja mu krasi ruku, ali i 10 ruža koje je tetovirao na 10. godišnjicu njihovog braka 2009. godine. Dejvid i Kruz nisu jedini članovi porodice Bekam zaluđeni tetovažama. I 24-godišnji Bruklin ukrasio je tijelo sa 100 tetovaža, od kojih je velika većina posvećena njegovoj suprugi Nikoli Pelc.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:42