Bijonse i Tina Tarner / screenshot YouTube
27/05/2023 u 18:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bijonse: Ne bih bila na muzičkoj sceni da nije bilo Tine Tarner

Ako ste moj obožavalac, obožavalac ste i Tine Tarner, jer ja ne bih bila na ovoj pozornici bez nje, pa želim da se oglasite, kako bi ona mogla da osjeti vašu ljubav, rekla je Bijonse

Američka r`n`b pjevačica Bijonse u petak je, tokom koncerta u Parizu, odala počast Tini Tarner kazavši da "ne bi bila na toj pozornici" da nije bilo te nedavno preminule pjevačice.

Bijonse je u petak zaustavila svoj nastup na Stade De France, kako bi se prisjetila američke pjevačice sa švajcarskim državljanstvom, koja je u srijedu nakon duge bolesti preminula u Švajcarskoj, u 83. godini.

Tarner je sa Bijonse nastupila u duetu 2008. godine na dodjeli Gremija, kad su izvele njen hit „Proud Mary“.

Samo želim da odvojim sekundu i odam počast Tini Tarner, čuje se Bijonse kako govori na snimcima koncerta, podijeljenim na društvenim mrežama.

„Ako ste moj obožavalac, obožavalac ste i Tine Tarner, jer ja ne bih bila na ovoj pozornici bez nje, pa želim da se oglasite, kako bi ona mogla da osjeti vašu ljubav“, rekla je Bijonse.

Dodala je da se oseća blagosloveno jer joj je bilo omogućeno da svedoči briljantnosti Tine Tarner.

Bijonse je trenutno na svojoj svetskoj turneji Renaissance, a od ponedeljka će pet večeri nastupati na stadionu Tottenhama Hotspura u Londonu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 08:23