Bili Ajliš / -JUTJUB/SKRINŠOT
14/11/2023 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bili Ajliš o svojoj seksualnosti: Žene me privlače ali i plaše

Pjevačica ističe da se nikada zapravo nije osjećala kao žena

Pjevačica Bili Ajliš progovorila je o svojoj seksualnosti u intervjuu za magazin Variety.

Spekulacije, pa čak i optužbe da je gej, pojavile su se posle njenog spota za pjesmu "Lost Cause" iz 2021. godine. Ona je tada u opisu na Instagramu sa slikama iza scene, napisala: „Volim djevojke", što je sada pojasnila.

– Nikada nisam osjećala da mogu da se povežem sa djevojkama – rekla je sada Ajliš. – Volim ih mnogo. Volim ih kao ljude. Privlače me kao ljudi. Zaista me privlače. Privlače me fizički. Ali takođe me plaše, i one i njihova ljepota i njihovo prisustvo – objasnila je ona.

Dodala je da se nikada zapravo nije osjećala kao žena.

-Nikada se nisam osjećala poželjnom. Nikada se nisam osjećala ženstveno. Moram da ubijedim sebe da sam, kao, lijepa djevojka. Identifikujem se kao ‘ona‘ i slične stvari, ali nikada se nisam osjećala kao djevojka.

Inače, pjevačica je nedavno raskinula sa Džesijem Raderfordom, posle muzičkog festivala Koačela u aprilu.

– Možemo da potvrdimo da su se Bili i Džesi sporazumno razišli i da su ostali dobri prijatelji –rekao je pjevačicin PR za Page Six tada.

Bili i Džesi su ostali podalje od očiju javnosti na pomenutom festivalu, nagovještavajući da možda imaju problema u vezi, što je dodatno potvrdilo njeno pojavljivanje na Met Gali u maju bez partnera.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 20:50