/ -PROFIMEDIA
04/11/2023 u 18:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bitlsi ponovo pišu istoriju

„Nova" pjesma obara rekorde

Numera "Now And Then" je prvobitno snimljena kao demo, a prvi put je napisao i otpjevao Džon Lenon 1978. godine. Kasnije su ga dovršili Pol Makartni i Ringo Star uz pomoć veštačke inteligencije. 

Legendarna grupa "The Beatles" objavila je u četvrtak novu pjesmu ‘Now And Then‘. Ovo je i njihova poslednja pjesma. Na radost svih fanova, u pjesmi se mogao čuti glas preminulog Džona Lenona, uz pomoć vještačke inteligencije.

-Čuti Lenonov glas sada, tako glasno i jasno je vrhunac muzike ove godine- glasio je jedan komentar.

-Čuo sam ovu pjesmu danas dok sam vozio. Stavio sam ruku na srce i suze su mi se kotrljale niz obraze kada sam shvatio da ponovo slušam Bitlse i da je ovo njihova nova i poslednja pjesma. Bio je to tako magičan trenutak. Pjesma je lijepa. Hvala svima koji su uključeni u ovaj specijalni projekat koji mi mnogo znači - napisao je jedan fan.

"Bitlsi ponovo stvaraju istoriju", napisali su.

Glas Džona Lenona u pesmi nastao je uz pomoć vještačke inteligencije, koja je izvukla njegove stare snimke i tako omogućila da bend ponovo bude kompletan.

-Ovo je najvjerovatnije poslednja pjesma Bitlsa i poslušajte je u nastavku, to je pravi snimak Bitlsa - rekao je Pol Makartni u kratkom videu u kojem je govorio o nastanku pjesme. Novi singl je objavljen kao dvostruka A-strana uz pratnju debitantskog singla grupe "Love Me Do". "Now And Then" je prvobitno snimljen kao demo, a prvi put je napisao i otpevao Lenon 1978. godine. Kasnije su ga uz pomoć vještačke inteligencije dovršili Pol Makartni i Ringo Star.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
BITLSINOVA PJESMA
13. maj 2024 05:01