ТАЊА БОШКОВИЋ / - ФОТО: АЛО
29/01/2022 u 11:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Бошковић: Џаба вам силикони, кога покушавате увјерити, себе у огледалу?

Ове боре које имам, све сам зарадила највећом радошћу. Умијем да старим, наша тијела су пропадљива, казала је глумица

Глумица Тања Бошковић у своје вријеме важила је за једну од најљепших жена на нашим просторима. Она и данас важи за његовану и лијепу жену.

Наиме, глумица је истакла да воли љепоту, али сматра да је битно да љепота буде природна, па се том приликом дотакла и теме која је све популарнија, естетских корекција.

- Човјек одраста етички и естетички. Не посвећујем превише времена ако се то посматра као њега. Уопште не спадам у те жене. С друге стране, волим да пливам, углавном ходам, и то кроз живот, избјегавам вожњу аутомобилом, волим да се дружим с људима, имам дугогодишња пријатељства. Мислим да то чини здравље, а његовати здравље је наша обавеза. Ако говорите о физичким стварима, волим љепоту и цијели живот јој служим. Креме и шампони су мање битни. Ужасно ме нервирају рекламе које обећавају срећу која долази споља. Срећа се његује другачије. Тој њези посвећујем вријеме - рекла је глумица и наставила:

- Ове боре које имам, све сам зарадила највећом радошћу. Умијем да старим, наша тијела су пропадљива. Презирем жене које убризгавајући отрове у своја лица, мисле да ће њихове очи бити мање рањиве. Xаба вам силикони, кога ћете увјерити, себе у огледалу, шта? Да нисте имали озбиљан и дубок живот те да нисте никоме ништа подарили, него шта? - истакла је.

(БЛИЦ.РС)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 12:38