Brus Dikinson / -JUTJUB/SKRINŠOT
08/11/2023 u 11:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Brus Dikinson otkrio dio nove pjesme

Pjevač grupe Iron Maiden, objaviće svoj novi solo album, „The Mandrake Project" tokom 2024. godine

Brus Dikinson, pjevač grupe Iron Maiden, objaviće svoj novi solo album, "The Mandrake Project" tokom 2024. godine.

On je upravo otkrio članove svog benda koji će sa njim krenuti na turneju, kao i tizer za novi singl "Afterglow of Ragnarok".

– Bilo je važno postaviti ton projekta ovom numerom – kaže Dikinson za "Afterglow of Ragnarok", čiji se isječak može čuti u Instagram postu.

-Kao što i priliči njenom naslovu, to je teška pjesma i ima sjajan rif koji je pokreće… ali postoji i prava melodija u refrenu koja prikazuje svjetlost i sjenku koju donosi ostatak albuma - nastavio je, postavljajući još jedan tizer, uz komentar "i samo sačekajte dok ne vidite video!".

Singl će biti objavljen 1. decembra, a Dikinson je prije nekoliko dana objavio da će sledeće godine krenuti na turneju na kojoj će promovisati ovaj album, a u okviru nje će svirati i u Zagrebu, Sofiji i Budimpešti.

Dikinsonov bend za koncerte ima poznata i svježa lica. Njegov dugogodišnji saradnik i partner u pisanju pjesama Roj Z. će se vratiti na mjesto gitariste, dok će bubnjar Deje Moreno (koji je svirao na Dikinsonovom albumu "Tiranni of Souls" iz 2005.) prvi put nastupiti uživo sa Brusom. Moreno trenutno svira u Puddle of Mudd i ima cijenjenu karijeru traženog studijskog muzičara koji je svirao na više od 100 albuma, kao i na filmskim zvučnim zapisima, CD-ovima i reklamama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 13:11