/ -JUTJUB/SKRINŠOT
22/11/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dejv Grol na novom albumu Anthraxa

Legendarni metal bend je poslednji put objavio muziku 2016. sa ‘For All Kings‘

Anthrax su počeli da tizuju detalje svog novog albuma, uključujući i potencijalno gostovanje Dejva Grola. Legendarni metal bend je poslednji put objavio muziku 2016. sa ‘For All Kings‘, a nedavno je otkrio nove detalje o svom predstojećem dvanaestom studijskom albumu. Bend je na Instagramu objavio fotografiju sa legendom Foo Fightersa i Nirvane, prenosi NME.

-Novi album će biti sjajan - napisali su, dodajući hešteg: #FooThrak. Bubnjar Čarli Benante je takođe objavio svoj set fotografija na društvenim mrežama: "Hvala [Grolu] što je došao i dao nam priliku. Pravljenje ploče bi trebalo i moglo da bude zabavno. Volim zvuk ove sobe, mogu da sviram cio dan.

Takođe je postavio video Grola kako za bubnjevima sviraa Nirvaninu pjesmu "Scentless Apprentice" na Benanteovom kompletu bubnjeva. Fanovi su odmah reagovali na vijest na društvenim mrežama. Na Facebooku, jedan korisnik je u šali predložio: "Postoji li neki bend u koji Dejv neće da se infiltrira? Radujemo se što ću čuti rezultate." Drugi je predložio turneju "Foothrak", rekavši: "Ovdje sam zbog toga".

Međutim, drugi fanovi nisu bili toliko zadovoljni saradnjom: "Ostanite teški, prijatelji moji! Molim vas bez foo-popa!", uz još jednu molbu: "Poslednja dva su bila sjajna. Molim vas, ne dozvolite da ta grupa ima bilo kakav uticaj".

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:50