Dub Fx / -EXIT PROMO
22/09/2023 u 17:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dub FX promoviše svoj novi album

Dub FX odlučio je da svoj novi album publici predstavlja pjesmu po pjesmu, i to svakog petka

Jedan od najpoznatijih andergraund artista današnjice Dub FX i zvanično je započeo svoju 15. evropsku turneju, pod nazivom "Infinite Reflection Tour".

Za sve fanove koje ovaj vizionar ima u Srbiji čekanju je došao kraj, jer će on već sjutra, u organizaciji Exita i Barutane održati svoj solo koncert u ovom beogradskom klubu.

Umjetnik koji je kroz svoju skoro dvije decenije dugu karijeru prošao put od uličnog performera do najvećih festivalskih bina promovisaće svoj novi album "Infinite Reflection", a da publiku očekuje neviđen show, kako kroz njegov nastup, tako kroz zagrijevanje, govori i činjenica da kao podršku dovodi svog DJ-a! Dub FX odlučio je da svoj novi album publici predstavlja pjesmu po pjesmu, i to svakog petka! Tako su u prethodnih mjesec dana fanovi mogli da čuju "Cracks In the Mirror", "No more", "Woman Rising", "Floating", "Supernova Jam", "Infinite Reflection", "Living Inside", "Dig This" dok je danas izašla i "Falling", kojom je ovaj umjetnik ujedno i zaokružio album "Infinite Reflection". Pred nastup u Barutani, Dub FX je snimio i kratak video u kom je poručio svojim fanovima da obavezno ponesu svoje cipele za ples i dodao da sa njim u Beograd stižu i Mr. Woodnote i Cade, odnosno cijela ekipa! Njegov album donosi emotivan zvuk, pozitivne poruke i bitove koji tjeraju na ples, dok je povodom nove turneje fanovima obećao magično iskustvo i jedinstveni miks energičnih i impresivnih nastupa.

-U klubovima imam više vremena pa mogu da produžim set listu i stvarno odvedem ljude na putovanje! Jedva čekam!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 19:11