Ed Širan / -JUTJUB/DIZNI
26/09/2023 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ed Širan snima live album tako što svira po kućama fanova

Ovaj album biće njegovo drugo izdanje u 2023. godini, posle šestog albuma pod nazivom „Subtract"

Pjevač i tekstopisac Ed Širan najavio je live verziju predstojećeg albuma putem svojih društvenih medija, potvrdivši da je svaku pjesmu sa novog LP-ja izveo i snimio "u različitom dnevnom boravku fanova", a sve je to došlo kao "potpuno iznenađenje".

Video podijeljen na njegovoj Instagram stranici, prikazuje ga kako izvodi jednu od svojih starijih pjesama u kući jednog fana, sjedeći pored klavira u njenoj sobi i izvodeći pjesmu "Wake Me Up" – sa njegovog albuma iz 2011. godine pod nazivom "Plus (+)".

– Stigli smo do kuće korisnice @kariconaway na kraju dana i odmah sam znao da će biti zabavno. Imali su mačke, narukvice prijateljstva i neka voćna pića da se zagrijemo, ali nakon što sam izveo "Autumn Song", rekao sam joj da me sprovede kroz ostatak prostorija, i kad sam ušao u njenu sobu, vidio sam klavir – napisao je muzičar u opisu.

– Pitala me je da li umijem da sviram klavir i rekao sam ‘ne baš, ali imam svoju dionicu u pjesmi ‘Wake Me Up‘, tako da evo mene kako sviram ‘Wake Me Up‘ za sve fanove albuma "Plus".

U Instagram objavi, pjevač takođe potvrđuje da će "Fan Living Room live album ‘Autumn Variations‘" uskoro stići, dok je klasičan album zakazan za 29. septembar, putem izdavačke kuće Gingerbread Man.

Širan je prvi put nagovijestio ovaj album sa kućnim posjetama fanova ranije ovog mjeseca putem svoje TikTok stranice.

– Uskoro objavljujemo ono što smo snimali u vašim kućama. Vaše mačke su bile super! Novi album je producirao Aron Desner iz benda The National, i navodno je inspirisan orkestralnim djelom iz 19. vijeka kompozitora Edvarda Elgara pod nazivom "Enigma Variations".

– Kad sam snimao album ‘Subtract‘ s Aronom, odmah smo se sjajno razumjeli. Pisali smo i snimali non-stop, i ovaj album je rođen iz te saradnje. Mislim da je on divno uhvatio osjećaj jeseni svojim zvukom, i nadam se da će ga svi zavoljeti koliko i ja – rekao je Širan.

Ovaj album biće njegovo drugo izdanje u 2023. godini, posle šestog albuma pod nazivom "Subtract", koji je objavljen u maju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 23:52