/ - DZORDZ
19/01/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Film o Džordžu Majklu koji porodica ne želi da gleda: "Tu nema istine"

Engleski mediji prenijeli su kako je film odobrila porodica, iako očigledno nije, a glavnu ulogu trebalo bi da dobije prema mišljenju mnogih najzgodniji, ali ujedno i najomraženiji lik iz HBO-ove serije „Bijeli lotos” Teo Džejms

Porodica prerano preminulog pjevača Džordža Majkla poručila je kako ne podržava projekat snimanja biografske drame o njemu u kojoj bi trebalo da ga glumi Teo Džejms. Porodica se oglasila putem društvenih mreža i vrlo su se oštro ogradili od napisa u kojima stoji da su upravo oni odobrili snimanje takvog filma.

-Svim Džordžovim obožavateljima i zaljubljenicima u njegovu muziku objavljena je priča u kojoj stoji da je porodica Džordža Majkla odobrila takozvani biografski film o njegovom životu. U ime Džordžove porodice želimo jasno da poručimo da u ovoj priči nema nikakve istine, ne znamo ništa o ovom projektu i nećemo ga podržavati ni na koji način- naveli su u objavi, prenosi Indeks.

Engleski mediji prenijeli su kako je film odobrila porodica, iako očigledno nije, a glavnu ulogu trebalo bi da dobije prema mišljenju mnogih najzgodniji, ali ujedno i najomraženiji lik iz HBO-ove serije „Bijeli lotos” Teo Džejms.

Film će pratiti pjevačevu karijeru od grupe „Wham” do njegovog uspjeha kao solo izvođača s hitovima poput „ Careless Whisper”. Džordž Majk je preminuo u 53. godini, na Božić 2016. godine od posljedica srčanog udara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:23