/ -FOTO: INSTAGRAM
16/05/2023 u 02:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Goca Tržan: Imam svoju tamnu stranu

Kako važi za jednu od pjevačica koje bez dlake na jeziku govori o svom privatnom životu, sada je otrila kako je prije mnogo godina prevarila momka i kako su brojne životne situacije prepričane u njenim pjesmama

Nakon rastanka od bivšeg partnera sa kojim ima ćerku Lenu, dosta se spekulisalo o ljubavnom životu Goce Tržan koja danas uživa u braku sa Rašom Novakovićem.

Kako važi za jednu od pjevačica koje bez dlake na jeziku govori o svom privatnom životu, sada je otrila kako je prije mnogo godina prevarila momka i kako su brojne životne situacije prepričane u njenim pjesmama.

- Ne mogu sebe da svedem na jednu pjesmu. U mnogo pjesama je ugrađeno mnogo djelova mog života. Djelova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pjesmu i album "Zagrli" raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! To je to… Bila sam djevojka, igrala sam se- kazala je Tržanova čiji je razvod obilježila druga popularna numera.

-Kad sam, recimo, snimila pjesmu „Srećo nečija“ bila sam u fazi razvoda. Ta situacija je zapravo ta moja tuga tu… Moje dijete je moja tuga, zapravo, zauvijek. Ona pati, na neki način, zbog toga. Čak i pjesma „Konobarice“ je dio mene. To je vesela pjesma, ja jesam vesela osoba- dodala je pjevačica.

-Imam i svoju tamnu stranu, sa druge strane, koja je baš jako tamna. Ja sam dupli rak u horoskopu, imam emociju koja je teška, zahtjevna, tražim mnogo pažnje- navela je potom Goca Tržan za podkast „Život na note“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. april 2024 15:45