Haris Džinović u Trebinju / -ADRIA TV
21/08/2022 u 13:51 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Grad Sunca zapljusnula kiša hitova

Festival Najlepši grad, najljepša pjesma počeo je sinoć u Trebinju i na njemu će za dvije noći nastupiti 40 izvođača narodne muzike i dva muzička asa - Haris Džinović i Željko Samardžić

Festival narodne muzike Najlepši grad, najljepša pjesma, počeo je sinoć u Trebinju, a Grad sunca zapljusnula je kiša hitova narodne muzike 20 izvođača i pratnji orkestra Aca Sofornijevića, dok je vrhunac večeri bio nastup legendarnog Harisa Džinovića.

U publici je bilo i djece i onih starijih a zadovoljstvo organizaora je tim veće što je to ujedno bio najbrojini hor jednom izvođaču.

- Trebinje je sinoć održalo lekciju dobrog provoda i mnogo većim gradovima! Spektakularni koncert popularnog pjevača narodne muzike Harisa Džinovića okupio je na jednom mjestu cijeli region. Prvi festival narodne muzike "Najlepši grad, naljepša pjesma" se održava u Gradu sunca, a organizator je "Adria Jadran" medijska grupa, u saradnji sa Radiom S i pokroviteljstvom Telekoma Srbija. Pored koncerata poznatih pjevača, na festivalu će nastupati i 40 izvođača, koji će pjevati hitove legendi narodne muzike, u pratnji orkestra Aleksandra Ace Sofronijevića - saopštili su organizatori.

Džinović prvi put pjeva u Trebinju, što ima i posebnu čar iako je to za njega bila dugogodišnja želja, jer porodični korijeni njegove majke su upravo u ovom gradu.

image

Fan do fana, hit do hita

-ADRIA TV

Sam izlazak na binu Džinovića ispraćen je aplauzom i ovacijama, na čemu se i on sam posebno zahvalio.

Zatim se latio mikrofona i počeli su da se ređaju hitovi, koje je publika sa uživanjem prihvatila, od Kafane do Pariške kapije.

Druga noć u Trebinju rezervisana je za preostalih 20 izvođača i spektakl Željka Samardžića, koji donosi Grlicu, Starog lava, Ljubavnika i poručuje još jedan viski da se čuje Devet hiljada milja od Trebinja...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 17:17