/ -FOTO: INSTAGRAM
30/12/2022 u 16:50 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO i VIDEO) Sanja Vučić najslušanija na Radiju D plus

Pjesma "Omađijan" izabrana je za hit godine

Slušaoci Radio D su, nakon desetak dana, izabrali najslušaniju numeru ove godine, a tu titulu ponijela je pjesma "Veliki prasak" pjevačice Tijane Bogićević.

Iako je godina obilovala sjajnim pjesmama, u izboru je bilo 14 numera, iako je trebalo da bude samo deset, ali prema riječima Sande Rakočević, urednice Radija D, prosto nisu mogli da isključe ostale izvođača.

Glasalo se pozivom na broj telefona Radija D, putem Vajbera i Instagrama.

Rakočević je istakla je da je ponosna što etar ove radio stanice već godinama uljepšava čaroban glas Tijane Bogićević, ali i naglasila da su imali težak izbor prilikom odabira koju će njenu pjesmu uvrstiti u sam izbor, jer su sve podjednako fantastične.

image
-TIJANA BOGIćEVIć

- Veliki prasak i veliki poklon za Tijanu Bogićević za sam ulazak u 2023. Ovoga puta je pobijedila jedna divna ljubavna pjesma i emocija kakvu ima samo Tijana Bogićević. Ona je uvijek raspoložena da da izjavu za medije, uvijek je prirodna, nikada se nije promijenila. Кad god je pozovemo ona je nasmijana i raspoložena. Iskreno govori o svojoj muzici i svom životu i pokazuje nam na najljepši mogući način kako se predstaviti medijima i biti primjer svima onima koji žele da se bave ovim poslom. Tijana nas nikada nije iznenadila u bilo kom negativnom kontekstu što imamo prilike da vidimo na našoj muzičkoj sceni i šire. Ona je diva regionalne muzike i želimo da ostane takva da pravi još bolje pjesme i da nas u 2023. godini obraduje novim albumom - kazala je urednica radija.

Teško je bilo, kako je otkrila, izdvojiti samo jednu Tijaninu pjesmu, ali slušaoci radija D su im pomogli svakodnevnim izborom svojih želja

- Zahvaljujemo se Tijani na sjajnoj saradnji tokom svih godina i njenom menadžeru Marku. Ono što je naša želja za Tijanu jeste da se ponovo okuša na Eurosongu i ponese pobjedu jer njen glas treba da odjekuje tom evrovizijskom pozornicom. Obećavamo da ćemo uvijek biti tu da podržimo Tijanu i plasirati njenu muziku za Crnu Goru a i šire jer radio je postao medij koji jednim klikom može da se sluša na bilo kojoj strani svijeta, a dobra muzika treba daleko da se čuje - kazala je Sanda.

Pored Tijane Bogićević, na listi Radija D za najslušaniju numeru našle su se i Aleksandra Radović - Prošlo me je, Angelina - Origami, Dino Merlin - Кako da ti kažem, Damir Кedžo - Izbor je tvoj, Dženan Lončarević - Da si moja, Isak Šabanović - Кunem se, Кiki Lesendrić i Piloti - Jutro na Tašmajdanu, Кonstrakta - In Corpore Sano, Mirza Selimović - Druga ti, Nevena Božović - La La La, Senidah - Behute, Harry Styles - As It Was i Maneskin - Supermodel.

Sanja Vučić najslušanija na D plusu

I radio D plus odabrao je hit godine, a najviše glasova odnijela je Sanja Vučić sa velikim hitom "Omađijan".

- Кao i svake godine tako i ove pred kraj biramo hit godine Radija D plus u čiji izbor ulaze pjesme sa "najdužom minutažom", one koje su objavljene tokom godine, koje su često bile muzičke želje naših slušalaca i koje su se pokazale generalno kao najslušanije. U našem izboru našlo se 12 pjesama, od svih ovih pjesama slušaoci su mogli na društvenim mrežama da odluče ko će to upasti u uži izbor. Glasanje je bilo nevjerovatno, slušaoci su bili aktivni, pa su u top šest ušle Tea Tairović, Aleksandra Prijović, Mahrina, Milica Pavlović, Sanja Vučić i duet Slađana i Zorice. Ono što je interesantno je da su se slušaoci borili svim silama da pobijedi njihov miljenik. Na sledećem presjeku bile su Sanja Vučić, Aleksandra Prijović i duet Slađana i Zorice što je iznenadilo s obzirom na to da se maksimalno aktivirala i domaća publika i podržala naše mlade crnogorske muzičare. Na kraju razlika između prvog i drugog mjesta je bila svega tri glasa tako da je hit godine Radija D plus 2022. Sanja Vučić i pjesma Omađijan, imala je tri glasa više od Aleksandre Prijović - kazala je Teodora Milinković, sa Radija D plus.

image
-SANJA VUčIć

U izboru za najslušaniju numeru na Radiju D plus našlo se 12 pjesama i to: Tea Tairović - Dva i dva, Ana Кokić - Slatke laži, Aleksandra Mladenović - Doživotno, Aleksandra Prijović - Sabotiram, Darko Lazić - Moje bivše žene, Mahrina - Šta šta šta, Milica Pavlović - Provereno, Sandra Rešić - Prerano, Tamara i Uroš - Nije realno, Slađan i Zorica - Minut sa tobom, Mia Borisavljević - Psihijatar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:20