/ - FOTO: FEJSBUK
12/12/2022 u 14:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jelena Karleuša: Moja ćerka Atina je vegan, a ja volim turšiju i posne sarmice

Naša trpeza je bogata voćem i povrćem. Obožavamo "zamjenu za meso", koja ima identičan ukus kao meso, ali pravi se od proteina graška, otkrila je pjevačica

​Jelena Karleuša tvrdi da nikada u životu nije bila bolesna i smatra da je za to zaslužna ishrana bez mesa. 

- I to sa minimumom životinjskih proteina u obliku jaja, ribe i mliječnih proizvoda. Hranim se velikom količinom voća na prvom mjestu, a onda i povrća - tvrdi ona. 

Poznato je da je JK zagovornica veganstva i vegetarijanstva, a za "Glossy" je nedavno istakla da ne nameće ćerkama šta treba jedu.

- Atina je vegan, a Nika jede sve. Ja nisam neko ko djeci nameće šta moraju, a šta ne moraju da jedu. One same jedu šta žele, tako da nisam od onih majki koje svoje frustracije iskaljuju na djeci. Atina je sama odlučila, a Nika ide ka tome i zbog toga sam srećna. Naša trpeza je bogata voćem i povrćem. Obožavamo "zamjenu za meso", koja ima identičan ukus kao meso, ali pravi se od proteina graška. Jedem mliječne proizvode, jaja, ribu, ali i to ću u budućnosti prestati. Kad je riječ o novogodišnjoj trpezi, imaćemo goste koji nisu vegeterijanci, ali pravimo jela koja mogu da jedu svi. Obožavam posne sarmice od zelja, prebranac, turšije, podvarak bez mesa i mimoza salatu - otkrila je JK. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 04:39