jelena Karleuša / - JELENA KARLEUšA
19/10/2022 u 00:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jelena Karleuša otkrila kako je zaradila prvi novac u karijeri

Jednom prilikom, Jelena je otkrila da je prvi bakšiš u životu dobila od Jašara, a kasnije je on ispričao kako je do toga došlo

Pjevačica Jelena Karleuša počela je profesionalno da pjeva sa 17 godina, ali svoj prvi honorar zaradila je još mnogo ranije, svirajući flautu, i to Jašaru Ahmedovskom.

Naime, pjevačica je tada išla u muzičku školu i svirala flautu, a Jašar, koji je bio velika zvijezda, družio se sa njenom majkom Divnom Karleušom, u to vrijeme popularnom radio voditeljkom. Međutim, popularnost tada nije nužno značila i dobru zaradu, te je pokojna Divna, kao i drugi zaposleni na Radio Beogradu, imala bijednu platu, koju bi tadašnja hiperinflacija pojela čim bi je primila.

Jednom prilikom, Jelena je otkrila da je prvi bakšiš u životu dobila od Jašara, a kasnije je on ispričao kako je do toga došlo.

- Meni je jako drago što je ona to rekla, ja ne volim da pričam o tim stvarima zaista. Eto, pošto je ona sama to rekla, drago mi je da se sjetila tog trenutka i tog događaja. Ja sam sa njenom majkom bio zaista dobar drug i prijatelj, družili smo se svaki dan kad sam slobodan i nisam na turneji. Ona je radila u Radio Beogradu. Odlazio sam kod njih kući, ona je tada bila mala, imala je 10 do 12 godina otprilike. Išla je tada u muzičku školu i svirala mi je jednu moju pesmu koja je u to vreme bila hit ‘Jagnje moje malo’. Svirala je foršpil i eto, ja sam joj dao da kupi čokoladicu“, ispričao je Ahmedovski prošle godine za medije, a danas velika muzička zvezda potvrdila je njegove riječi.

- Ovaj kralj od čovjeka mi je dao 500 maraka tada! U tom momentu plata moje mame je bila dvije marke i jako smo teško živjele! Tako da je moj prvi muzički honorar bio sa 10 godina, za sviranje pjesme ‘Jagnje moje malo'“, napisala je Jelena na društvenim mrežama poslije Jašarove izjave u nekadašnjoj emisiji „Pečat u vremenu“.

Inače, Karleuša je završila nižu muzičku školu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 11:35