/ - FOTO: ATA IMAGES
01/10/2022 u 17:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jovana Jeremić o Mariću: Naučiću ja njega kako da se ponaša, ili milom ili silom

Neću više da tolerišem, tvoje bljuvotine, poručila je voditeljka bivšem direktoru

Voditeljka Jovana Jeremić je već neko vrijeme u svađi sa Miomirom Marićem, glavnim urednikom Hepi televizije, na kojoj je voditeljka nekada radila.

Njihov sukob datira od ranije ali je Marić sada javno prozvao tokom jutarnjeg programa.

Naime, vlasnica škole jahanja Nina Šobota, koja je bila gošća u jutarnjem programu na Hepi televiziji, govorila je o silovanju u konjičkom sportu, temi koja je potresla domaću javnost.

Ona je odmah na početku svog gostovanja istakla da je o tome prvo govorila kod Jovane Jeremić u njenom jutarnjem programu na Pinku, na šta je Miomir Marić odmah reagovao komentarom: ‘Trebalo je da odete u Tužilaštvo, a ne da se žalite jednim novinama, jednoj novinarki’, aludirao je riječima na Jeremićevu, dok je gošća govorila: ‘Ne, ja sam prvo sve ispričala Jovani Jeremić’, na šta je Marić podrugljivo odreagovao: ‘A, onda je to već ozbiljna priča’.

Jovana mu je brzo odgovorila na svom Instagramu.

- On nije mali, neću više da tolerišem njegove bljuvotine i loše postupke. Mora da shvati da ne može mene da ponižava. Nisam ona koja će da mu ćuti. Mora da nauči da sa Jovanom Jeremić ne može tako. Više ne moram da ćutim. Ako ne bude naučio da me poštuje, ja ću ga naučiti. Moji rezultati su apsolutni bolji od svih i njega. Naučiću ga ja ili milom ili silom- poručila mu je Jeremićeva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 17:57