/ Фото: Фејсбук
23/11/2021 u 19:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кад не може Будва, може Копаоник: Улазница за Бренин наступ 240 еура!

Фолк пјевачица није чекала евентуално ублажавање мјера, већ је заказала наступ на Копаонику са овом баснословном цифром

Ко жели да дочека 2022. годину у хотелу "Гранд" на Kопаонику, уз хитове фолк звезде Лепе Брене, мораће за то задовољство да издвоји најмање 240 еура, пишу Вечерње Новости.

То је промо цијена улазница, чији је контингент ограничен, што значи да ће оне коштати још више како се буде ближио 31. децембар.

Брена, коју ће у најлуђој ноћи пратити "Мега бенд", поручила је пратиоцима на друштвеним мрежама да понесу добро расположење, а за остало ће се побринути она.

Подсјетимо, Лепа Брена је за Нову годину требала да наступи у Будви, али су због епидемиолошких мјера сви концерти и дочеци Нове године забрањени. Фолк пјевачица није чекала евентуално ублажавање мјера, већ је заказала наступ на Копаонику са овом баснословном цифром. 

За репризу дочека, на истом мјесту 1. јануара пјеваће њена снајка Александра Пријовић.

Многи Бренини поштоваоци су на њеном Инстаграм профилу коментарисали цену карте од 240 еура, говорећи да је то превише и да "није нормално за Србију" и питају се да ли је то цијена да се надокнаде сви концерти који нису одржани због пандемије короне.

Поређења ради, улазница за партер, за концерт који ће Стинг одржати 19. марта 2022. године у сарајевској "Зетри", кошта само 69 конвертибилних марака, односно 35,29 еура, то јест 4.148 динара.

За разлику од Брене, легендарна рок група "Рибља чорба" ће 31. децембра наступити на тргу у Врњачкој Бањи, а улазнице се неће наплаћивати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 15:28