Keli Lebrok / Instagram
19/04/2023 u 19:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Keli Lebrok - jedna od najljepših glumica uništila se operacijama

Bivša žena Stivena Sigala i nekadašnji top model Keli Lebrok danas izgleda neprepoznatljivo

Glumica Keli Lebrok je svoju karijeru otpočela kao model a na naslovnici prestižnog modnog magazina Vog našla se već sa 19 godina. Važila je za seks simbol tog vremena i krasila naslovnice brojnih magazina ali danas izgleda neprepoznatljivo.

Brzo je iz manekenskih zapolovila u glumačke vode jer je producentima brzo zapala za oko zbog svoje nestvarne ljepote. Uloge u filmovima „Weird science“ i „Woman in red“ širom su joj otvorile vrata Holivuda.

„Uobičajena priča. Bila sam na partiju i neki ljigavi starkelja me je video i zaključio da sam lijepa. Nisam se ni snašla, već sam bila na avionu za Sejšele za snimanje reklame za Britiš ervejz. Otac mi je brzo našao agenta i na moje iznenađenje manekenska karijera mi je odmah krenula. Postala sam novo lice mode `70-ih“, priča Keli.

Medijsku pažnju posebno je privukla brakom sa poznatim glumcem Stivenom Sigalom, sa kojim je provela devet godina i dobila troje djece. Nakon što se ostvarila kao majka, karijeru je stavila u drugi plan i posvetila se djeci.

Ova ljubav nije dugo potrajala, a razvod sa Stivenom je bio izuzetno buran i Keli je to veoma teško podnijela. Medijski pritisak je bio ogroman i porodica je mnogo trpela tokom ove brakorazvodne parnice. Upravo zbog toga Keli je odlučila da se povuče iz javnosti i preko 24 godine je provela u medijskoj ilegali. Spekulisalo se čak i da ju je Stiven silovao u braku, ali o tome nikada nije željela javno da govori.

„Odlučila sam da napustim Holivud kako bih odgajala djecu daleko od kamera i znatiželjnih pogleda. Nisam željela da gledaju, niti da osjete negativne posljedice mog razvoda. Tako sam otišla u brda gdje sam doslovno živjela u divljini bez televizora pune 24 godine. Otišla sam iz Los Anđelesa i odvela djecu da odrastaju sa stvarnim ljudima, djecom radnika, vodoinstalatera, pravim porodičnim ljudima“, izjavila je u intervju za „Closer Weekly“ 2017. godine.

U međuvremenu je drastično promijenila svoj fizički izgled do granica neprepoznatljivosti što je posljedica estetske hirurgije. Kritičari smatraju da je pretjerala sa intervencijama, a o tome svjedoče i njene posljednje fotografije.

„Kada sam nosila titulu najpoželjnije žene nisam toga uopšte bila svjesna, što je ironija. Sada kada sam puno zrelija i naborana, da zapravo imam bore, osjećam se prijatnije u svojoj koži. Srećna sam sa sobom“, zaključila je Keli.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 22:40