/ - FOTO: INSTAGRAM
23/09/2022 u 21:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krstinja o novom momku: On je iz Podgorice, a godina ima dovoljno da se nosi sa mnom

Ona je već nekoliko mjeseci emotivno ispunjena, a sada je otkrila i pojedine detalje o svom novom partneru

Krstinja Matanović, ranije Todorović, pjevačica popularnog muzičkog šou programa „Zvezde Granda“, riješila se viška kilograma, razvela se, a potom i ponovo zaljubila.

Ona je već nekoliko mjeseci emotivno ispunjena, a sada je otkrila i pojedine detalje o svom novom partneru.

- O srećnom dobitniku možemo da kažemo da treba da se pripremi. To nije čovjek iz javnog života. On je iz Podgorice, a godina ima dovoljno da me isprati i da se nosi sa mnom. Što se tiče toga čime se bavi, pa čime može da se bavi Krstinjin partner? To mora da bude pjevanje ili hrana. U ovom slučaju je sladoled u pitanju, rekla je Krstinja u emisiji „Puls Srbije“ ističući da dečka poznaje duži niz godina, ali da se ljubav tek nedavno desila:

- Priča relativno od skoro traje, a inače se već jako dugo znamo. Biće nekad zanimljivo da se ispriča, ali sada stvarno nije pravo vrijeme. Ljubavi stvarno ima i obostrana je što je najbitnije, kazala je ona.

Podsjetimo, Krstinja je nakon operacije smanjena želuca izgubila 92 kilograma, a potom se podvrgla i operaciji uklanjanja viška kože. Njene najnovije fotografije na Instagramu pokazuju koliko su ovi zahvati bili uspješni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 10:59