Ksenija Tanu / -Z.K.MUNJA
13/10/2023 u 13:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ksenija Tanu promijenila profesiju

Pjevačica je odlučila da se pozabavi muzičkom edukacijom

Bjeloruskinja iz Podgorice Ksenija Tanu osvojila je brojne simpatije publike tokom prošle sezone takmičenja "Zvezde Granda", a sada je pokazala da se osim pjevanjem uspješno bavi i drugim poslovima. Osim što se bavi i komponovanjem, što je u par navrata pokazala na društvenim mrežama, Ksenija je otišla i korak dalje pa je odlučila da se pozabavi muzičkom edukacijom. Iako su mnogi očekivali da ponovo vide finalistkinju muzičkog šoua na sceni, ona je sada putem svog Instagram naloga dala toplu prepopruku za jednu aplikaciju za profesionalno učenje pjevanja, a sudeći po reakcijama njenih pratilaca, reklo bi se da je ozbiljno zagazila u ovu profesiju.

-Dragi svi, imam velike vijesti za sve koji uče pjevanje. Nedavno sam čula za ovu aplikaciju i odlučila sam da je sama testiram. Zaključak je sledeći: ovo ne treba propustiti! – poručila je Ksenija u svom video obraćanju poput prave influenserke, a potom naglasila osobine novootkrivenog programa.

Zbog svega ovoga mnogi se sa razlogom pitaju da li će Ksenija uskoro otvoriti svoju školu pjevanja, a s obzirom da u samom takmičenju žiri nije imao gotovo nikakve zamjerke na račun njenih izvođenja vokala, to bi vjerovatno bio pun pogodak. Pjevačica se inače oporavlja od teškog oblika psorijaze zbog koje je i svoj i djetetov rođendan provela u bolnici, a muzika joj koristi i u terapeutske svrhe, pa je očigledno riješila da se posveti poslovima u vezi sa ovom kreativnom disciplinom, i to ne samo kao izvođač.

Ksenija je naime umjetnička duša, a osim što se bavi pjevanjem nedavno je podijelila i snimak na kojem izvodi predivnu baladu na klaviru, piše grandonline.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
KSENIJA TANUMUZIKA
17. septembar 2024 20:54