Kventin Tarantino / Shutterstock
17/04/2023 u 16:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kventin Tarantino povlači crvenu liniju na scene seksa u njegovim filmovima

Proslavljeni reditelj otkrio je da izbjegava intimne scene budući da umiju da budu problematiče, a i da seks ne smatra važnim za većinu zapleta

Režiser Kventin Tarantino nema problem sa nasiljem i drogom u svojim filmovima, ali kada je riječ o seksu na velikom ekranu, povlači crvenu liniju, piše IndieWire.

Proslavljeni reditelj otkrio je da izbjegava intimne scene budući da umiju da budu problematiče, a i da seks ne smatra važnim za većinu zapleta.

„Istina je, seks nije dio moje vizije filma“, izjavio je Tarantino za španski časopis Diari ARA.

„Istina je da je u stvarnom životu gnjavaža snimati scene seksa. Svi su veoma napeti. I ako je ranije bilo problematično snimati ih, danas je još više“, rekao je on, a prenosi IndieWire.

Tarantino je dodao i da bi u svoj film ubacio scenu seksa ukoliko bi bila važna za priču, ali da „dosad to nije bilo neophodno“.

Tarantino je nedavno najavio snimanje svog desetog, i navodno posljednjeg dugometražnog igranog filma – „Movie Critiv“ – čija bi radnja, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se odvija u Los Anđelesu sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:32