Lisa Meri Presli / - FOTO: EPA
13/01/2023 u 22:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lisa Meri Presli biće sahranjena u Memfisu

Ćerka „Kralja popa“ je njegovo samoubistvo teško podnijela, te je ubrzo prodala kuću u kojoj su živjeli, a u kojoj je mladić sebi i oduzeo život

Lisa Meri Presli, ćerka legendarnog muzičara Elvisa Preslija, preminula je u 55. godini života, a kako piše „Holywood Reporter“, biće sahranjena pored svog sina Bendžamina u Memfisu.

Na imanju na kom će počivati nalazi se i vila Lisinog pokojnog oca „Grejslend“, a ista će pripasti njenom ćerkama Finli, Harper Vivijen i Rajli.

Lisin sin Bendžamin Kio izvršio je samoubistvo 2020. godine kada mu je bilo tek 27 godina. Sahranjen je u Meditacijskom vrtu na pomenutom imanu, uz svog legendarnog djeda Elvisa, prababu Gledis, pradjedu Vernona i čukunbabu Mini Mej Presli, prenio je „Daily Mail“. Ćerka „Kralja popa“ je njegovo samoubistvo teško podnijela, te je ubrzo prodala kuću u kojoj su živjeli, a u kojoj je mladić sebi i oduzeo život.

Podsjećamo, Lisa Meri Presli primljena je u bolnicu u Kaliforniji usljed srčanog zastoja, te se pretpostavlja da je uzrok smrti srčani udar. Vijest o smrti potvrdila je njena majka Prisila.

U trenutku kada joj je pozlilo, sa Lisom je bio njen bivši suprug Deni Kio sa kojim je dobila sina Bendžamina i ćerku Rajli. Iako su se razveli prije više decenija, ali su vremenom ponovo počeli da žive zajedno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:37