Марија Мирковић / Приватна архива
20/03/2022 u 13:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Марија Мирковић успјешно гради соло каријеру

Jедном jе изjавила да су радост стварања и музичке сарадње њено погонско гориво, а у последњих годину дана то jе у циjелости потврдила. Мариjа Мирковић коjа jе музичку кариjеру започела уз групу Тхе Фраjле, за коjу jе написала неке од њихових наjпознатиjих хитова, у непуних годину дана соло кариjере ниже успjех за успjехом. Сада нам се представља новим синглом "Моjа душа" за коjи jе написала и текст и музику. То је пјесма у чиjим ће се риjечима многи препознати, а Мариjа jе дала и своj сада већ препознатљив музички печат.

Нови jе сингл настао у сарадњи с троjицом продуцената, а то су искусни Драган Брнас и млади двоjац 8бит, иза коjега стоjе Рандо Стипишић и Лука Мрдуљаш. Спот за нови сингл сниман jе у Истанбулу и сликом прича љубавну причу о припадности jедне душе коjа обећава загрљаjе и припадност у тренуцима наjвећих невоља. Аутор спота jе Сандра Михаљевић коjа предивним кадровима прати текст пјесме до последњег загрљаjа.

Нови сингл jе наставак Мариjине успjешне соло кариjере у коjу jе кренула приjе непуних годину дана. Након што jе на прошлогодишњоj Дори група Цамби отпjевала њен хит "Заљубљен" одмах су проглашени наjвећим позитивним изненађењем тога такмичења. Пјесма jе остварила низ номинациjа међу коjима су оне за Златни студио, Хит године на Народном радиjу, а проглашена jе и jедном од наjстримованиjих пjесама године.

Протекли период Мариjа jе обиљежила и броjним сарадњама посебно пишући за Алку Вуицу с коjом, како jе и наjавила, ствара позитивне и енергичне пjесме у коjима се препознаjу све жене. Сарађуjе и с тенором Матом Гргатом и другим извођачима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 12:09