Milan Popović / Predrag Savić
09/12/2023 u 14:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milan Popović: Podkast je novi poslovni izazov koji neće zamijeniti muziku

TV lice i muzičar Milan Popović nedavno je na svom zvaničnom Jutjub kanalu „Milan Popović Official" pokrenuo autorski podkast „Storitajm"

Nakon višegodišnje uspješne televizijske karijere, sa ove i one strane kamere, Milan tvrdi da mu je hitno bio potreban novi izazov i prostor u kom sa svojim sagovornicima može pričati kad on želi, koliko želi i tematski o čemu želi.

U prvih mjesec dana na platformi "Jutjub", "Storitajm" je kroz pet epizoda pogledalo preko dva i po miliona ljudi iz našeg regiona i dijaspore a Milan nam je o prvim impresijama vezanim za novi projekat rekao:

-Nisam se nadao da će moj podkast "Storitajm", baš ovom brzinom naći put to publike. Lagao bih kad bi rekao da ne uživam u tome, znao sam da sam za sve ove godine na televiziji i društvenim mrežama kroz svoju muziku stvorio neku publiku ali ove brojke na podkastu nisam očekivao ovom brzinom.

Bez obzira što je podkast "Storitajm" jako gledan, Milan kaže da zbog novog posla neće odustati od muzike jer su novinarstvo i muzika oduvijek bili i ostali dio njega.

-Sve ovo što se sad dešava sa podkastom ne znači da sam ostavio muziku po strani. Radim i za sebe i za druge. Kako moje tako i njihove pjesme će uskoro izaći pa ćete moći da ih slušate na digitalnim platformama - rekao je Milan Popović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 14:52